Författararkiv: Ingela Dahlgren

Jag gillar inte regn

Inte Leia heller. Matte tvingade ut oss på en promenad. Är det inte på gränsen till vad man ska tåla? Vad tycker ni? Ok det var inte kallt och det blåste inte så det gick att uthärda. Men det var ännu bättre att få komma in igen och mysa i soffan.

Får får lamm

Idag åkte vi till mattes syster och man. De har Klåvans fårgård i Hunnebostrand. Där fick vi hälsa på två små nyfödda lamm. De var bara några timmar gamla och kunde redan stå upp och äta själva. De luktade lite konstigt men jag vande mig snabbt. Fåren var väldigt nyfikna på mig och Leia. Sedan fick vi träffa hönor och en tupp. De var tuffa djur som man inte leker med i onödan. Matte sa att vi skötte oss väldigt bra. Nu är vi hemma igen efter en händelserik vecka och jag har intagit min plats i soffan. Där kan jag koppla av fullt ut.

Fika på Backlunds konditori

Vi har haft tur med vädret på så sätt att det inte regnat så mycket. Men det har varit kallt och blåsigt med en temperatur på ca 3-5 grader hela veckan. I solen något varmare. Det har blivit många raska promenader. En fika i solen var precis vad vi behövde efter vår promenad på Hälsans stig i Strömstad.