Kategoriarkiv: 2009

Fidelis Blogg

Snö till magen


Annandagjul var vi hos släkten i Långared. Där var det massor av snö och det var lite kämpigt att pulsa runt i den. Snön gick upp till min mage. Det gick inte att springa utan jag var tvungen att hoppa fram. Det var tröttsamt. Jag trivdes bäst på den skottade delen av gården. Där kunde jag i lugn och ro nosa runt bland pulkor och snöhögar.

Julmarknad


Idag har jag och matte varit på julmarknad i Haga. Det var en ny upplevelse för mig. Folk som gick och mumsade på olika godsaker och många härliga lukter. Men matte sa att inget var för små hundar som jag, hmm. Efter en stund fick matte bära mig, det var kallt och jag blev trött. Vi hälsade på hos “kusinerna” i Haga och fikade lite. Det gav mig lite ny kraft så jag kunde följa matte på en vända till på julmarknaden. Vi tog spårvagn hem, då var även matte trött.

Vinter


Vi har riktig vinter i Göteborg i år. Det är jättespännande att nosa runt ute just nu. Ibland kan det bli lite kallt om nosen men det får man ta om man skall göra några fynd. Täcket som matte sytt är faktiskt ganska skönt att ha nu.