Kategoriarkiv: 2017

Fidelis Blogg

Vi väntar på julen

Matte säger att snart kommer julen. Idag väntade jag och Leia men det kom ingen jul trots det underbara vädret. Vi fick gå in och värma oss då det blev lite kallt. Då fick vi veta att julen kommer om en vecka och stannar några dagar, så vi hinner träffa den. Det ska bli spännande.

Det snöar på Guldheden

Den första snön för i år har kommit. Jag älskar snö och det gör Leia också. Att vi måste ha kläder på oss är mindre kul men matte vill inte ha in några “Michelinpudlar” säger hon. Jag förstår inte vad hon menar men det har något att göra med alla snöbollar som fastnar på oss.

Utflykt i mörker

Ikväll gjorde vi en utflykt till Alingsås. Först var vi vid minneslunden där mattes pappa är begravd. Sedan gick vi på något som heter Lights in Alingsås. Det var flera människor och hundar som vandrade runt i Alingsås och följde små gröna blinkande lampor. Emellanåt dök det upp ljusinstallationer som vi stannade vid och skulle beundra. Jag tycker nog att det var lite dåligt med ljus, lampor har vi ju i Göteborg också. Men det var en trevlig kväll och lite nya intressanta nosintryck fick jag och Leia.