Kategoriarkiv: Fidelis Blogg

Fidelis Blogg

Morgonpromenad

Morgonpromenaden gick ner till stranden idag, där vi fick leta efter godis på svåra platser. Jag visade mig vig som i unga dar och fick tag i det som låg på de klurigaste platserna. Bada har jag inte lust med riktigt än då det inte är så varmt i vattnet. Då gäller det att kunna klättra och hoppa bra på klipporna. Jag håller stilen eller vad tycker ni?

Öckerö

Idag firade vi matte och husses 41-åriga bröllopsdag med en utflykt till Öckerö. Vi började med en runda runt Hälsö. Där är det jättefin utsikt över Källö-knippla, Hyppeln och Rörö. Till öarna ska vi åka senare i sommar. Efter promenaden åt vi lunch på Nimbus. Idag var det en toppenfin dag för att sitta ute och äta lunch. Efter det tog vi en tur ner till Hönö Klåva, där matte och husse tyckte att vi skulle agera fotomodeller. De är allt lite barnsliga. Men vi gjorde vårt bästa, det är ju deras bröllopsdag.

Gällstad

Dagens tur gick till Gällstad. Där skulle matte och husse shoppa lite. Vi fick vänta utanför affären med matte respektive husse när de handlade. Brr det var kallt. Konstigt att vi inte får gå med in i affären. Vi är ju husdjur och det betyder väl att vi ska följa med in i alla hus? Vi åkte genom ett vackert Sverige, nåja en liten del av Sverige i alla fall. Vi fick se mycket och rastade och fikade förstås på fina platser.