Kategoriarkiv: Fidelis Blogg

Fidelis Blogg

Promenad i snön

Idag gick vi en tur i snön. Ella kunde gå riktigt bra i ca 100 meter sen fick matte bära henne. Husse har skottat vägar åt mig och Leia så vi kan gå ut och kissa. Det är så mycket snö så vi har svårt att ta oss fram. Det är skönt att komma in igen.

Ellas första promenad

Idag fick Ella följa med oss på sin första promenad. Jag och Leia höll koll på henne. Men hon orkade inte gå så långt och det var kallt och blåsig så matte fick bära henne mest hela tiden. Jag anser att matte bör köpa en tröja eller ett täcke till Ella så hon inte fryser så lätt. Jag och Leia har ju flera olika att välja bland.

Valpen är här

Ja nu har valpen kommit. Hon ska kallas Ella. Egentligen heter hon Dreams In Red Love Chouquette. Vi kommer från samma kennel hon och jag. I natt sov Ella riktigt bra enligt matte. Ätit har hon gjort och även stulit från min matskålen. Hon är väldigt söt men intensiv när hon är vaken. Jag kan nog stå ut med henne. Leia är mest lite sur men hon får vänja sig. Ja Ella blir ju roligare när hon blir äldre och kan hänga med på våra promenader.