Kategoriarkiv: Fidelis Blogg

Fidelis Blogg

Coronatider

Det är oroliga tider i världen nu. När vi är ute och promenerar får vi inte träffa andra hundar. Matte står alltid en bit från deras ägare och pratar. Matte säger att det är något som kallas Covid-19 eller det nya coronaviruset som är orsaken till all oro. Tur att vi kan gå ut i naturen och njuta ändå. Matte arbetar mycket hemifrån och husse är ju pensionär så vi har det väldigt bra just nu. Nu hoppas vi bara på att inte någon ska bli allvarligt sjuk.

Leta godis i en toffla

Vi åkte ut till stugan en stund idag. Efter ett tag började det regna så vi fick sysselsätta oss inomhus. Då lekte jag en ny lek med Muddus. Lina gömde godis i mattes tofflor och jag och Muddus tävlade om vem som åt upp det snabbast. Jag vann, jag är väldigt målmedveten när det gäller godis. Muddus tog det lugnare och spelade cool katt.

Vad händer?

Vart tog våren vägen. Matte du måste låta oss få gå in genast. Jag gillar egentligen snö men inte just nu. Det hade ju börjat bli vår och så kommer blöt, äcklig, kall snö och stökar till allt. Nu vill jag in till sängen igen.