Kategoriarkiv: 2021

Fidelis Blogg

Årets sista dag

Idag är det nyårsafton, årets sista dag. På vår promenad i kolonin mötte vi Laddie, han är unghund och 9 månader. Det var första gången Ella träffade en annan hund än oss, Det gick jättebra, hon var lite försiktig först som man ska vara, men när jag sa att Laddie är snäll så nosade hon på honom. När Ella blir lite större så blir han en bra lekkamrat. Ikväll ska vi hålla oss inne och se på nyårsfirande på tv. Vi vet inte hur Ella reagerar på fyrverkerier. Här på kolonin är det förhoppningsvis inte så mycket smällande. Jag och Leia bryr ju oss inte så vi får visa Ella att det inte är farligt.

Lunchpromenad i Slottsskogen

Idag skulle matte och husse ta sin tredje spruta mot Covid-19. Vi fick följa med allihop då vaccinationen skulle ske på “drive in” i anslutning till Slottsskogen. När de fått sina stick så tog vi en liten sväng i Slottsskogen. Det var ganska många människor som var ute och gick. Ella tyckte det var mycket spännande med allt nytt. Jag och Leia har ju varit där tidigare men det var ett tag sedan nu. Matte är lite orolig då Ella visar tecken på att bli lite åksjuk. Hon är tyst och lugn i sin bur i bilen men mår dåligt och kräks lätt. Hoppas hon kommer över det, för jag och Leia älskar att åka bil och vi vill att matte och husse fortsätter med spännande utflykter.

Julhelg

Julhelgen har varit jättetrevlig. Jag fick träffa vår senaste medlem i familjen, Imogen heter hon. Hon kan inte så mycket ännu då hon är så liten. Människobäbisar är inte lika duktiga som hundbäbisar, hundvalpar alltså. Ella som är ungefär lika gammal kan både springa och hoppa redan. Vi har varit och hälsat på gammelmormor på juldagen. Ella tyckte det var spännande, hon har ju inte varit där tidigare. Nu ska vi ta det lugnt några dagar och bara vara i kolonin.