Kategoriarkiv: 2022

Fidelis Blogg

Sommaren är här.

Nu har vi firat midsommar som man ska på Torslanda havsbadskoloni. Det har varit en solig och varm helg. Jag har inte orkat gå ut så mycket men nu på kvällen tog matte en promenad med oss alla. Jag hade fullt upp med att nosa runt för att kolla läget. Ella och Leia sprang mer omkring.

Nationaldagen

Från vänster, Ella 8 mån dvärgpudel, Leia 9 år liten toypudel, Fideli 13 år toypudel.

Idag den 6 juni har vi firat vår nationaldag. Matte har gjort oss fina alla tre. Vi har haft besök av Lina och Patrick och Imogen. Matte är mormor till Imogen och husse morfar. Jag har inte skrivit på länge då jag har varit väldigt dålig. Jag har ont i ryggen och matte och husse var oroliga att jag inte skulle klara mig längre. Men jag är en seg liten pudel så nu är jag pigg igen. Ok husse får bära mig när vi går på promenader då jag inte orkar springa runt som Ella och Leia. Men med ålders rätt kan jag ta det lugnt och stanna hemma om jag vill när de går sina promenader.

Ellas första utställning

Ellas första utställning var i Backamo, Ljungskile. Enligt matte skötte hon sig jättebra och fick fin kritik. Det var länge sedan det var utställningar nu. Jag har ju gjort mitt i utställningsringen och nu är det Ellas tur. De hade tur med vädret, nästan som en sommardag.