Tre pudeldagar

Maja, Fidelings amazing dot com, blev trea i SM rallylydnad. Milo, blev trea bästa hane.

Tisdag till torsdag i denna vecka har matte och jag varit på utställning. Det var Pudelnationalen och sedan Spk västras utställning. Allt var på Tångahed.

Vi bodde på vandrarhemmet tillsammans med pudlar från Lettland, Finland och Norge. Det gick väldigt lugnt och städat till. Vi delade rum med Anette som jag blev bra kompis med. Pudelnationalen är en jättestor utställning med flera hundra pudlar från flera länder. På denna utställning skulle jag visa upp mig. Jag vet inte hur matte tänker då det är mycket fina hundar som ställs ut.

Matte fick goda råd och klipphjälp från flera olika håll. Som tur var så uppskattade de mattes grovklippning så det blev bara putsning. Ok det åkte av en del päls men på de rätta ställena. Vi gick in i ringen och fick Excellent med Ck. I bästa tik blev vi inte placerade men Matte är riktigt nöjd.

På pudelklubbens utställning fick vi excellent men inget Ck. Det kändes ändå bra då jag får erkänna att jag var lite trött. Men vi hade tre härliga dagar med många andra pudlar och pudelfolk.

Jag avslutar dagen med att vikariera i sekretariatet