Hässleholm och Ullared

Igår söndag gick vi alla upp kl 5 på morgonen för att ta oss till Hässleholm och pudelklubbens rasspecial. Det var mörkt, dimmigt och ruggigt men husse körde mycket bra. Väl framme i Hässleholm så gick matte och jag till utställningen och husse och Leia tittade på Hässleholm.

Jag gjorde mitt bästa på utställningen och matte sa att jag gick så fint. Men domaren tyckte inte jag fyllde alla hennes krav, så vi fick endast very good. Vi träffade min uppfödare och flera andra. Husse och Leia kom till utställningen lite senare och fick också träffa alla. Matte sa att Leia för 10 år sedan blev bästa valp på samma plats. Lite avundsjuk blev jag.

På hemvägen åkte vi via Ullared då fick vi vänta i bilen när husse och matte shoppade. Det gick bra, Leia sov och jag vaktade henne. Idag har jag varit lite trött efter gårdagens aktiviteter.