Sommaren 2016

Image-128129-1

Det var länge sedan jag skrev här. Men nu ska jag bli bättre på att skriva igen, jag lovar.

Hela sommaren har gått och nu är det redan sista augusti. Vi har badat och Leia simmade för första gången i havet.

Vi har också slappat i kryddträdgården och njutit av sol och dofter.

Vi gjorde vår årliga resa till Gilleleije i Danmark. Där brukar vi gå i hamnen och titta på folk och husse och matte äter panerad rödspätta med pommes frites. Vi får förstås också smaka.

En tur till Öland har vi också gjort, Jag var där när jag var liten valp, för sju år sedan, så det var kul att komma dit igen. Öland hade blivit riktigt trendigt. Några restaurangbesök hann vi också med. Vi har också provat på sommarens stora fluga, pokemon go, Det konstiga med alla pokemons är att de inte luktar ngt speciellt. De är inte så lätta att fånga men vi får hjälp av matte.